Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه گروه سایپا، فنی و حرفه‌ای و کمیته امداد استان تهران در راستای خدمات به نیازمندان جویای کار امضا شد.

 این تفاهم نامه در راستای  بهره گیری نیروهای مددجو در یازده ماده و یک تبصره به امضای جواد سلیمانی رئیس گروه سایپا، جواد روانبخش مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران و ابوالفضل پرپنچی مدیر کل کمیته امداد در این گروه صنعتی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه با آموزش مددجویان و بهره گیری توسط گروه سایپا زمینه اشتغال افراد جویای کار و توانمند تحت پوشش را برطرف می شود خاطر نشان کرد: سالانه می توان از طریق تفاهم نامه مذکور ۲۰۰ جوان جویای کار را تربیت و به بازار کار خودرو سازی معرفی کرد.

پرپنچی با اشاره به اینکه مرکز فنی و حرفه ای می تواند در آموزش ها و امکان سنجی کمک بسزایی داشته باشد گفت: هم اینک ۸۴ هزار و ۱۹۰ خانواده تحت پوشش این نهاد هستند و ماهانه خدمات معیشتی و نقدی را دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های مهم این نهاد اشتغال زنان جوان و سرپرست خانوار است گفت: این قشر بیشترین جامعه تحت پوشش این نهاد استانی محسوب شده و اشتغال آنان را در اولویت است.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه در این تفاهم نامه سه جانبه  مددجویان در بعد فنی و حرفه ای مدارک مهارتی را اخذ می کنند و با ایجاد زمینه کار دائم خودکفا خواهند شد افزود: یکی از برنامه کمیته امداد در سال‌جاری توسعه اشتغال برای مددجویان است که تا کنون پنج هزار شغل دائم برای مددجویان ایجاد شده است.

مدیر عامل گروه سایپا نیز یکی از مسولیت این واحد را اشتغالزایی جوانان برشمرد و گفت: ما باید وظایف خود را در راستای اهتمام مسولیت اجتماعی به سرانجام برسانیم.

سلیمانی با بیان اینکه با همت اعضا و رئیس هیات مدیره سایپا و تاکید ریاست کمیته امداد کشور زمینه اشتغال ۲۷۰ نفر در شرکت سایپا فراهم شده است افزود: از این تعداد ۹۰ درصد نیروها از بدنه کمیته امداد و بهزیستی جذب این شرکت شدند.

سلیمانی با بیان اینکه هم اینک تولید این صنعت خودرو سازی ۷۵۰ هزار دستگاه است گفت: امیدواریم طی ۲ سال آینده برای افزایش تولید به یک میلیون دستگاه خودرو، نیز افراد جدیدی جذب شوند.

همچنین مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران با بیان اینکه انتظار داریم تا این حرکت مستمر باشد گفت: در صدد هستیم تا با انتخاب جامعه هدف، مهارت آموزی و شغل برای افراد ایجاد شود.

روانبخش با بیان اینکه نهاد فنی و حرفه ای کشور متولی آموزش و دوره های مهارتی برای افراد جویای کاراست گفت: ارتقای مراحل شغلی، کمک به کسب و کار، سنجش مهارت و تعیین مهارت تکنسین از مهمترین رویکردهای این نهاد است.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران اظهار کرد: در حال حاضر ۲۹ مجتمع آموزشی دولتی، ۳ هزار آموزشگاه، ۱۲ مرکز مهارت مدیریت آموزشی در دانشگاه‌ها، ۷۳ مرکز جوار کار کارگاهی در صنایع بزرگ و ۵۰۰ عمارت آموزشی و موارد دیگر است که در ۶ ماه نخست سال جاری  نیز ۱۷ هزار و ۲۹۹ نفر تحت پوشش آموزشی این نهاد استانی قرار گرفته اند.

براین اساس در فاز نخست این تفاهم نامه ۲۰۰ جوان ۱۸ تا ۲۵ سال به مدت ۲ ماه و با نظارت فنی و حرفه ای در گروه سایپا آموزش و تخصص لازم را کسب کرده و به مرور جذب این صنعت می‌شوند./ ایرنا 

 

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فنی و حرفه ای کمیته امداد استان تهران گروه سایپا تفاهم نامه جویای کار تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل

سران اعضای سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پانزدهمین اجلاس این سازمان که در گامبیا برگزار شد بر لزوم تحریم همه‌جانبه رژیم صهیونیستی و انجام همه تلاش‌ها و اقدامات لازم جهت به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین و مقابله با اشغالگری صهیونیست‌ها تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان همکاری اسلامی در اجلاسی که در دو روز گذشته تحت عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» در «بانجول» پایتخت گامبیا برگزار شد و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان حضور فعالی در آن داشت در بیانیه پایانی این اجلاس از 57 کشور عضو این سازمان خواست تا رژیم صهیونیستی را به دلیل جنایت‌هایی که علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد تحریم کنند.

در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا که تحت عنوان اعلامیه بانجول صادر شد از کشورهای عضو این سازمان خواسته شده تا فشارهای دیپلماتیک و سیاسی و حقوقی را علیه رژیم اشغالگر افزایش دهند و این رژیم را در تمامی سطوح اقتصادی، ورزشی، فرهنگی و بین‌المللی تحریم کنند.

شرکت کنندگان در این اجلاس تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و کشتار و آوارگی مداوم مردم فلسطین در این منطقه توسط نیروهای اشغالگر را محکوم و تاکید کردند که باید آتش بس فوری و بدون قید و شرط در اراضی فلسطینی برقرار شود و کمک‌های بشردوستانه به شکل مستمر وارد غزه گردد.

شرکت کنندگان در این اجلاس که در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شد خواستار اتخاذ تمامی اقدامات لازم برای حفظ هویت اسلامی قدس شریف در برابر توطئه صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی این مکان مقدس شدند.

آنها همچنین بر لزوم حمایت از تلاش‌ها جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین در جهان و عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد و نیز حمایت از اقدامات قانونی برای مقابله با سیاست‌های اشغالگری و استعماری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین تاکید کردند و از جامعه جهانی خواستند تا سیاست‌های آپارتایدی که توسط رژیم اشغالگر در سرزمین‌های تاریخی فلسطین اجرا می‌شود را جرم انگاری کند و اقدامات لازم جهت پایان دادن به اشغالگری صهیونیست‌ها در فلسطین و نیز حمایت از پایداری مردم فلسطین در سرزمین خود را اتخاذ نماید.

خبرگزاری آناتولی به نقل از منابعی گزارش داد که سازمان همکاری اسلامی با اضافه کردن قطعنامه‌ای که از اعضای آن می‌خواهد در پرونده شکایت علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری مداخله کنند موافقت کرده است.

این منابع گفتند که این پیشنهاد توسط ترکیه ارائه شده و توسط اعضای سازمان همکاری اسلامی تایید شد.

در بیانیه این اجلاس همچنین آمده است که اعضایی که از تصمیمات سازمان همکاری اسلامی تبعیت نمی‌کنند با اقدامات قانونی همچون تعلیق عضویت آنها مواجه خواهند شد. همچنین کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری کنند در جنایت نسل کشی آن علیه مردم فلسطین شریک هستند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار این نشست کشورهای اسلامی گفت: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی در پایتخت گامبیا شروع شد. علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی تبعاً مسئله توقف جنگ در غزه در دستور کار جدی این اجلاس قرار داشت و در نشست کارشناسان ارشد و پیش از آن وزرای خارجه در این رابطه بحث‌های زیادی در سطح سران و وزرای خارجه مطرح شد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ما امیدوار هستیم که حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم بشود که بتوانیم شاهد توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابه‌جایی ساکنان غزه به‌سمت مناطق و منازل خودشان به‌درستی فراهم بشود.

درخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزهامیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار داردمتن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت